Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο

Πληροφορίες πληρωμών

Οι πληρωμές, καθώς και οι επιστροφές χρημάτων τιμολογούνται σε ευρώ (EUR).

Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρταΚατά το βήμα ολοκλήρωσης αγοράς "πληρωμή", επιλέξτε την επιλογή πληρωμής με κάρτα.

Ενδέχεται να χρεωθούν πιθανές χρεώσεις μεταφοράς, καθώς και χρεώσεις τραπεζικών υπηρεσιών. Τα έξοδα συναλλαγής που χρεώνονται από την τράπεζα δεν θα επιστραφούν από το leatherstudio.gr.

Δεχόμαστε τις ακόλουθες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες: Visa, Mastercard, American Express, Diner Club, JCB, Union Pay και Discover.

Εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας στον ιστότοπο πληρωμών μας. Το Leatherstudio χρησιμοποιεί λογισμικό ασφάλειας διακομιστή τελευταίας τεχνολογίας με κρυπτογράφηση SSL, το οποίο παρέχει την ασφαλή και ασφαλή μετάδοση των στοιχείων της κάρτας σας.

Το ποσό της παραγγελίας θα κατατεθεί στην κάρτα σας ως κράτηση πληρωμής έως ότου η παραγγελία σας είτε αποσταλεί (το ποσό θα γίνει κράτηση) είτε ακυρωθεί (η κράτηση πληρωμής θα ακυρωθεί).

Τα ακόλουθα ισχύουν για όλες τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα: επιστροφές χρημάτων από επιστροφές εκδίδονται πάντα στην πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή της αρχικής παραγγελίας.Διαδικασία επαλήθευσης για πληρωμές με πιστωτική κάρτα
Για να γίνουν οι ηλεκτρονικές πληρωμές σας ακόμη πιο ασφαλείς, τέθηκαν σε ισχύ κανονισμοί σχετικά με την ασφάλεια τραπεζικών λογαριασμών ως μέρος της Οδηγίας της ΕΕ για τις Υπηρεσίες Πληρωμών (PSD2).

Το PSD2 προστατεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με μια διαδικασία που ονομάζεται έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων, η οποία απαιτεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PSD2 στο ecb.europa.eu.

Οι τράπεζες υποχρεούνται να εφαρμόζουν έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων για ηλεκτρονικές πληρωμές πάνω από μια συγκεκριμένη αξία παραγγελίας. Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τις πληρωμές με πιστωτική κάρτα, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την τράπεζά σας για να επιβεβαιώσετε εάν η κάρτα σας είναι ήδη εγγεγραμμένη για έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων. Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη, η τράπεζά σας θα πρέπει να σας καθοδηγήσει πώς να το κάνετε. Στο μεταξύ, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα πληρωμής για τις παραγγελίες σας στο leatherstudio.gr, σας προτείνουμε να επιλέξετε εναλλακτικό τρόπο πληρωμής, καθώς αυτός ο τρόπος επαλήθευσης ισχύει μόνο για πιστωτικές κάρτες. Βρείτε μια επισκόπηση των εναλλακτικών τρόπων πληρωμής μας παρακάτω.


Πληρωμές μέσω PayPal
Επιλέξτε "PayPal" ως τρόπο πληρωμής και θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στον ιστότοπο του PayPal. Εάν έχετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό PayPal, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα δεδομένα χρήστη σας για να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε και να προχωρήσετε στην πληρωμή. Οι επιστροφές χρημάτων από επιστροφές θα δεσμεύονται στον καταχωρημένο λογαριασμό PayPal.

Πληρωμές με δωροκάρτα, πίστωση καταστήματος ή κωδικό προσφοράς

Απλώς μεταβείτε στην τσάντα αγορών σας και πληκτρολογήστε τον κωδικό σας στο καθορισμένο πεδίο "Δωροκάρτα/Πιστωτική καταστήματος/Κωδικός προσφοράς". Η έκπτωση σας θα εμφανιστεί στην ενότητα "Οι τρέχουσες προσφορές σας" και η τελική τιμή θα προσαρμοστεί αυτόματα. Εάν το σύνολο της παραγγελίας σας υπερβαίνει το υπόλοιπο της πίστωσης του καταστήματός σας, της δωροκάρτας ή του ποσού της προσφοράς, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής για να καλύψετε το υπόλοιπο ποσό κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Εάν το υπόλοιπο της δωροκάρτας ή της πίστωσης του καταστήματός σας υπερβαίνει το ποσό της παραγγελίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο κωδικό για την επόμενη αγορά σας. Το υπόλοιπο ποσό θα είναι διαθέσιμο μέχρι να χρησιμοποιήσετε πλήρως το πιστωτικό υπόλοιπο.