Πολιτική επιστροφών και ακυρώσεων

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 Η ακύρωση παραγγελιών μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε στάδιο της παραγγελίας, κατόπιν ενημέρωσης από τον πελάτη ή μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου mk5@otenet.gr, info@leatherstudio.gr ή τηλεφωνικώς +30 2831055666, +30 2831020835. Οι παραγγελίες των προϊόντων που κατασκευάζουμε ειδικά για εσάς, δεν μπορούν να ακυρωθούν εάν βρίσκονται σε στάδιο παραγωγής.

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το αγορασμένο προϊόν, έχετε το δικαίωμα να το κάνετε μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε κατάσταση που το έχετε λάβει, δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε θα αλλοιωθεί με κανέναν τρόπο και θα συνοδεύεται από την απόδειξη παραλαβής ή τον πωλητή και το έγγραφο επιστροφής, το οποίο θα υποδεικνύεται από το λόγο επιστροφής. Μετά την παραλαβή του επιστραφέντος προϊόντος και με την επιβεβαίωση που βρίσκεται σε κατάσταση που σας έχει παραδοθεί, σε περίπτωση που θέλετε να το αντικαταστήσετε, το νέο προϊόν θα σταλεί αμέσως. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΡΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας και την επιστροφή χρημάτων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο θα σας επιστραφεί το ποσό, το οποίο εντός 15 ημερών θα γίνει από την ημερομηνία παραλαβής του επιστραφέντος προϊόντος από εμάς.

 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Προσπαθούμε πάντα να έχουμε διαθέσιμα προϊόντα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ωστόσο, εάν η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος είναι διαφορετική από εκείνη που αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να ενημερώνουμε άμεσα τους χρήστες μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχετικά με τον ακριβή χρόνο της προσφοράς και παράδοσης και εάν ο πελάτης θέλει ή διατηρεί την παραγγελία ή ακυρώστε την, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είτε με φαξ ή με τηλέφωνο. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας εντός του καθορισμένου χρόνου λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.).